Over RD-RaaDgever

De visie van RD-RaaDgever op financieel advies.

De financiële wereld is in beweging. De manier waarop financieel advies voorheen werkte, bestaat niet meer. Maakte eerst het advies deel uit van de afname van een financieel produkt, nu vindt het advies en de levering van het produkt afzonderlijk plaats. Een grote verandering, en dat brengt voor veel mensen onzekerheid met zich mee.

Wij bieden u onafhankelijk financieel advies en staan dan ook naast u gedurende het gehele adviestraject. Het is onze prioriteit om de complexiteit van de financiële wereld duidelijk aan u uit te leggen. Samen kijken we naar uw omstandigheden en wensen, en zoeken we de beste producten en strategieën voor u uit. Wij gebruiken een persoonlijke, coachende aanpak met de nadruk op ondersteuning en voorlichting.

Hierdoor hebt u uiteindelijk niet alleen de financiële producten die uw doelen ondersteunen, maar ook de zekerheid en het vertrouwen dat deze producten zich waar zullen maken.

Rob Dirkx Financieel Raadgever Brunssum

Wie ben ik?

RD-RaaDgever is Rob Dirkx.
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening.

Na binnen het ING-concern werkzaam te zijn geweest, onder andere als verzekeringsadviseur en financieel adviseur, ben ik per 01-11-2015 gestart als Freelance Financieel Adviseur en hersteladviesadviseur .
Ik bemiddel niet in financiële producten, ik adviseer en begeleid u alleen.

Ik ben Wft-gecertificeerd voor inkomen, vermogensopbouw, consumptief krediet, hypotheken, beleggen en schade. Tevens voor zakelijke kredietverlening.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op:

Bel 06-11040976 of vul ons contact formulier in.

 

Tags: 

Like ons: